home

OKOLJE

Aquasystems Tek zDravo Jutri 2020


torek, 26. 05. 2020 | Okolje

Tradicionalna tekaška prireditev »Tek zDravo jutri«, okolju najbolj prijazen tek v Sloveniji, bo letos potekala malce drugače. V skrbi za naše zdravje, bomo tokrat tekli skladno z ukrepi za omejitev epidemije.

 

Tekaški navdušenci, udeležite se okolju najbolj prijaznega teka v Sloveniji tudi letos! Tokrat v znamenju dobrodelnih kilometrov.

Tradicionalna tekaška prireditev »Tek zDravo jutri«, okolju najbolj prijazen tek v Sloveniji, bo letos potekala malce drugače. V skrbi za naše zdravje, bomo tokrat tekli skladno z ukrepi za omejitev epidemije. Pri tem bomo tudi dobrodelni, vsi sodelujoči pa bodo prejeli edinstvene medalje.

Letos tečemo narazen in pomagamo skupaj!

Vabimo vas, da kadarkoli med petkom, 12. junija, in nedeljo, 14. junija 2020, obujete tekaške copate, izberete dolžino 5 ali 10 km na svoji najljubši lokaciji v naravi in se odpravite tek v lastni režiji. Vi boste tekli, AquaSystems pa bo zbrano število kilometrov pretvoril v denarna sredstva, ki jih bo podaril Medobčinskemu Društvu Sožitje Maribor, del pa bo namenil nakupu defibrilatorja za lokalno skupnost v Dogošah pri Mariboru.

Kako sodelovati?

Prijave na virtualni izziv so možne do 10. junija 2020. Prijava je letos brezplačna!

  1. V času med 12. in 14. junijem izberite svoj najljubši tekaški termin in pretecite izbrano dolžino.
  2. Pred, med ali po teku se fotografirajte, fotografijo objavite na svojem Facebook profilu, objavi dodajte ključnika #TekzDravoJutri in #PodarimKilometre ter označite Facebook stran teka @AquaSystemstečemzDravo. Da bomo objavo lahko videli, jo označite kot »javno« (»public«).
  3. Če tečete z aplikacijo za tek, fotografiji dodajte še posnetek zaslona, s katerega sta razvidna datum teka in pretečena dolžina.
  4. Tisti, ki nimate Facebook profila, pa nam vse skupaj pošljite na elektronski naslov zdravojutri@aquasystems.si.
  5. Tisti, ki želite oceniti svojo uspešnost in svoj dosežek primerjati z drugimi udeleženci, pretečeni čas in dokazilo o opravljenem izzivu vnesite v spletni obrazec na linku, ki ste ga prejeli v potrditvenem mailu ob prijavi. Na spletni strani boste tako lahko spremljali tudi rezultate.

Nagrade za sodelujoče

Vsi sodelujoči, ki bodo izpolnili zgoraj navedene pogoje, bodo po pošti prejeli posebno spominsko medaljo, ki kot prva v posebni zbirki simbolizira dediščino mariborskih mostov. Več informacij in navodila za udeležbo na teku je na voljo na spletni strani www.aquasystems.si, spremljajte pa tudi Facebook stran dogodka.